Curatitor de funingine – INDUSTRIAL SOOT REMOVER, Retech – este un agent de curățare industrial foarte puternic pentru îndepărtarea rapidă și extrem de eficientă a funinginei și a depunerilor de pe sticlă, oțel inoxidabil, fier, fontă, suprafețe ceramice și alte materiale neporoase. De asemenea, Industrial Soot Remover îndepărtează foarte eficient impuritățile organice precum grăsimile, uleiurile, depunerile, praful produs in urma arderii etc.

RETECH Industrial Soot Remover este utilizat în domeniul industrial pentru curățarea tuturor tipurilor de cazane și cuptoare pentru combustibil solid, cosuri de fum, curățarea incineratoarelor, precum si pentru curățarea ușilor de sticlă de pe șeminee, grătare si grilaje, echipamente de coacere și prăjire, placaje ceramice, rosturi etc.

Curatitor de funingine – INDUSTRIAL SOOT REMOVER, Retech poate fi utilizat si în industria auto pentru curățarea sistemului de evacuare al automobilelor și al mașinilor agricole cu motoare diesel si alte suprafețe expuse gazelor de eșapament, a depunerilor de carbon de pe anumite piese ale motoarelor.

  • utilizare in multiple domenii industriale;
  • efect de curățare foarte puternic;
  • consistența spumei pentru o putere de curățare mai mare;
  • fluiditate scăzută pe suprafețele verticale;
  • biodegradabil.
NamePack.SizeOrd. no.
Industrial Soot RemoverBottle750 ml136417

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Alte produse care v-ar putea interesa...

Curatitor de funingine - INDUSTRIAL SOOT REMOVER, Retech Curatitor de funingine –...

70 lei TVA inclus

sau
Ai nevoie de ajutor?