Ai nevoie de ajutor?

Macrocream – Pasta crema pentru spalat mainile

Macrocream este un produs cremos pentru curatarea mainilor cu proprietati unice de curatare si emoliere. Baza de spalare este o combinatie de ingrediente, fara solventi sau alte substante nocive pentru piele, foarte eficienta impotriva murdariei de orice fel. Produsul contine microparticule de origine vegetala care dau putere sporita de curatare si ofera un efect hidratant, lasand pielea moale.

100,84 lei fara tva

SKU: 00790 Categorii: ,

Macrocream Pasta crema pentru spalat mainile. Este un produs cremos special conceput pentru curatarea mainilor cu proprietati unice de curatare si emoliere. Baza de spalare este o combinatie de ingrediente, fara solventi sau alte substante nocive pentru piele, foarte eficienta impotriva murdariei de orice fel.

Macrocream Pasta crema pentru spalat mainile, contine microparticule de origine vegetala care dau putere sporita de curatare si ofera un efect hidratant, lasand pielea moale. PH-ul identic cu cel al pielii permite utilizarea produsului ori de cate ori se considera necesar, fara a provoca reactii nedorite asupra acesteia.

Calitatile excelente de curatare o recomanda ca fiind, probabil, cea mai buna pasta de curatare maini pentru murdarie grea.

Varianta disponibila refill 3L pentru dozator perete sau pompa separat.

Recenzii

Nu sunt recenzii pt. moment.

Numai clienții autentificați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.

Produse recomandate