Mastic adeziv etansant pentru caroserie, polimer – Autoseal, Retech

Un compus de etanșare de înaltă calitate dezvoltat pe baza celei mai noi tehnologii chimice MS Polimer. Combină o capacitate excepțională de lipire cu proprietăți de etanșare excelente (chiar si ud pe ud), ideal pentru etansari si lipiri caroserii, hale, acoperisuri etc.

Autoseal are rezistenta ridicata la tractiune, la rupere precum si proprietati de etansare si lipire excelente.

Dezvoltat pentru toate tipurile de caroserie, Autoseal, Retech – Mastic adeziv etansant pentru caroserie – polymer este un mastic neutru, nu corodeaza, lipeste si etanseaza multe tipuri de materiale, cum ar fi foi de metal, tabla zincata cu sau fara lac, aluminiu, lemn si cele mai multe tipuri de materiale plastice. AUTOSEAL este un polimer modificat cu rezistenta ridicata la intindere si rezistenta la rupere.

Se poate utiliza si ca mastic pensulabil, astfel, dupa ce se face un cordon pe portiunea de aplicare(in lucru), cu o pensula speciala de mastic se va intinde  in asa fel incat sa protejeze cat mai bine acea portiune.

Mastic adeziv etansant pentru caroserie, polimer – Autoseal, Retech

Durata de viata a produsului dupa desfacere este de 18 luni si este compatibil cu majoritatea sistemelor de vopsire. Disponibil in trei culori – alb, gri si negru. Produs pentru uz industrial (necesita cunostinte tehnice pentru utilizare)

NamePackagingSizeOrd. number
Autoseal – WhiteCartridge290 mlR 34501
Autoseal – GrayCartridge290 mlR 34502
Autoseal – BlackCartridge290 mlR 34503

Se poate utiliza cu pistolul manual sau pneumatic PROGUN 

Autoseal

Alb, Gri, Negru

Alte produse care v-ar putea interesa...

Mastic adeziv etansant pentru caroserie-polimer – Autoseal, Retech Mastic adeziv etansant pentru ...

205 lei TVA inclus

sau
Selectează opțiunile
Ai nevoie de ajutor?