Ai nevoie de ajutor?

Solutie revitalizare plastic si cauciuc – MULTI DRESSING, Retech

Solutia se utilizeaza pentru a trata partile din plastic, cauciuc si vinilin creand ca rezultat revitalizarea culorilor si redarea stralucirii de nou. Gradul de luciu rezultat poate fi controlat prin diluarea cu apa (max 3:1).

126,05 lei fara tva

SKU: 135472 Categorii: ,

Solutie revitalizare plastic si cauciucMULTI DRESSING, Retech este un tratament pentru piese din material plastic si cele din cauciuc.

Multi dressing este o emulsie (solutie mai densa) speciala de conservare a pieselor din plastic si cauciuc. Poate fi aplicat atat in exterior cat si in interior, precum si pentru tratarea si revitalizarea pieselor din plastic, inclusiv a componentelor vehiculului si a compartimentului pentru pneuri. Solutia se utilizeaza pentru a trata partile din plastic, cauciuc si vinilin creand ca rezultat revitalizarea culorilor si redarea stralucirii de nou. Gradul de luciu rezultat poate fi controlat prin diluarea cu apa (max 3:1).

Solutie revitalizare plastic si cauciuc – MULTI DRESSING, Retech, trateaza, revigoreaza si conserva toate tipurile de materiale plastice si cauciuc, solubila in apa (max 3:1), parfumata.

Name Pack. Size Ord. no.
Multi Dressing 1L Bottle 1L 1 35472
Multi Dressing 5L Canister 5L 1 35413
Multi Dressing 25L Canister 25L 1 35414

Varianta la spray si doar pentru plastic : PLASTIC DRESSING