Solutie curatare radiatoare – RADIATOR OIL EMULSIFIER-Retech, curatitor special pentru radiatoare si al intregului sistem de racire.

RADIATOR OIL EMULSIFIER curăță toate reziduurile după defectarea componentelor de etanșare (garnituri de chiulasă, termoflot etc.). Se emulsionează cu uleiuri, lichide organice și alte impurități, permițându-le să fie complet eliminate din sistemul de răcire, fără posibilitatea de a rămâne pe pereții interiori. Nu deteriorează cauciucul, materialele plastice și alte părți ale sistemului de răcire. Poate fi utilizat pentru toate mașinile și unitățile cu circuit de răcire închis si functionare cu lichid (antigel etc.) .

Solutie curatare radiatoare – RADIATOR OIL EMULSIFIER-Retech

  • curăță toate reziduurile după defectarea pieselor sau a componentelor de etansare: garnitura de chiulasă, termoflot etc.
  • emulsionează(se amesteca) cu uleiuri, lichide organice și alte impurități;
  • nu deteriorează cauciucul, materialele plastice și alte materiale sau părți ale sistemului de răcire;
  • 1 doza(300ml) pentru 3L de lichid racire si motorul sa functioneze minim 1h cu temperatura lichidului la 90 de grade C (sau dupa caz)

Exemplu:  pentru 4L de lichid racire sunt necesare 2 doze de 300ml, surplusul nu afecteaza cu nimic, din contra, ajuta la o curatare mai usoara si rapida a sistemului de racire).

RECOMANDARE:

Utilizați de fiecare dată când sistemul de răcire este reparat sau după ce componentele de etanșare au eșuat sau atunci cand schimbati antigelul.

O solutie ideala pentru a fi utilizata atunci cand termoflotul se fisureaza si uleiul se amesteca cu antigelul.

NamePackagingSizeOrd. no
Radiator Oil EmulsifierBottle300 ml135603

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Solutie curatare radiator - RADIATOR OIL EMULSIFIER, Retech Solutie curatare radiatoare &#...

65 lei TVA inclus

sau
Ai nevoie de ajutor?