Conectori termocontractabili cu inel de fludor

Cu fludor sau cositor, conectorul este potrivit pentru utilizare în fabrici de producție și ateliere de reparații si service pentru producerea și reparația cablajelor, cablurilor etc. Caracteristicile sale excelente sunt apreciate în special în activitățile electrice și electronice, deci, ori de câte ori există o cerință de etanșeitate perfectă și rezistență la apă, abur și umiditatea aerului.

Conectori termocontractabili cu inel de fludor  cel mai bun rezultat este obținut atunci când îmbinarea este creată cu ajutorul unui pistol cu aer cald prevazut cu un deflector, dar se poate folosi cu succes si acest tip de mini-arzator.

Fludorul este un material de lipit din aliaj de staniu (fludor, cositor) tras în formă de fir sau tub subțire umplut cu flux decapant (dezoxidant).

Notă: Conectorii termocontractabili  pot fi utilizati numai pe conductori și cabluri cu o rezistență a izolație de cel puțin 85 °C.

Disponibili in varianta de 100 buc/set sau 50/set

Pentru diferite aplicatii si in functie de situatia care se impune se pot folosi si alte modele de conectori, de tipul: conectori cu sertizare mecanica.

Conectori cu fludor

Albi – pentru fir de 0.5mm, Rosii – pentru fir de 1.5mm, Albastri – pentru fir de 2.5mm, Galbeni – pentru fir de 6mm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Alte produse care v-ar putea interesa...

Conectori termocontractabili cu inel de fludor Conectori termocontractabili c...

40 lei55 lei TVA inclus

sau
Selectează opțiunile
Ai nevoie de ajutor?