Conectori termocontractabili cu sertizare prin presiune

Conectorii termocontractabili cu gel-adeziv si inel din metal, fixarea realizanduse prin sertizare mecanica cu presiune (necesar cleste special – a se vedea in poza sau sectiunea scule), protejeaza si sigileaza impotriva apei, a compusilor corozivi, a umezelii din condens. Se strang cu 40% mai repede decat produsele din nylon prevenind in acest mod deteriorarea cablului.

Gel-adezivul din interior adera foarte bine la plastic, metal, cauciuc.

Pot fi utilizati in atelierele de productie si reparatii si in service-urile pentru fabricarea si repararea cablajelor, cablurilor etc. Caracteristicile sale excelente vor fi apreciate in special in cazul activitatilor electrice si electronice. Astfel, ori de cate ori este necesara cerinta de etansare perfecta si rezistenta la apa, abur si umiditatea aerului, se vor utiliza acest tip de conectori.

Conectori termocontractabili cu sertizare prin presiune, respecta cerintele OEM ale producatorilor auto.

Se poate utiliza acest tip de cleste pentru sertizat, fiind prevazut cu bacuri dedicate pentru conectori sau papuci electrici.

Pentru diferite aplicatii si in functie de situatia care se impune se pot folosi si alte modele de conectori, gen: conectori cu fludor/cositor.

Conectori cu sertizare

Albi/Transparenti – pentru fir de 0.5mm, Rosii – pentru fir de 1.5mm, Albastri – pentru fir de 2.5mm, Galbeni – pentru fir de 6mm

Alte produse care v-ar putea interesa...

Conectori termocontractabili cu sertizare prin presiune Conectori termocontractabili c...

105 lei135 lei TVA inclus

sau
Selectează opțiunile
Ai nevoie de ajutor?