Fașete sau Coliere din plastic – CABLE TIES Retech

Colierele din plastic sunt cele mai bune instrumente utile si simple folosite pentru mentine diferite articolele împreună. Acestea sunt cel mai frecvent utilizate pentru a gestiona instalațiile de cablu și pentru a le proteja împotriva tragerii accidentale. Sunt utile și în aplicații de zi cu zi, de ex. pentru fixarea diferitelor componente, articole etc. Legăturile folosesc un mecanism cu clichet, ceea ce le face ușor de fixat, dar foarte dificil de desfăcut – cu excepția cazului în care o anumită forma sau un anumit tip a colierului este conceput pentru a fi deschis rapid sau într-un mod specific, dar de obicei trebuie să fie taiate.

Coliere din plastic – CABLE TIES, Retech sunt de obicei realizate din materiale plastice durabile, de ex. poliamidă. Alegerea acestor componente este o chestiune simplă: implică doar selectarea culorii, lățimii și diametrului maxim al buclei. Cu toate acestea, este o idee bună să luați în considerare și rezistența acestora la condițiile de funcționare – temperaturi ridicate, radiații UV – și gradul de inflamabilitate.

Disponibile variantele: Lungime x latime

-negru de 360 mm x 7.6 mm

-negru si alb de 360 mm x 4.8 mm

-negru si alb de 290 mm x 4.8 mm

-negru de 200 mm x 4.8 mm

100 buc/ set

COLIERE PLASTIC

albe 360mm x 4.8mm, albe 290mm x 4.8mm, negre 360mm x 7.6mm, negre 360mm x 4.8mm, negre 290mm x 4.8mm, negre 200mm x 4.8mm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Coliere din plastic - CABLE TIES Retech Coliere din plastic – CA...

25 lei80 lei TVA inclus

sau
Selectează opțiunile
Ai nevoie de ajutor?