Ai nevoie de ajutor?

Lampa multifunctionala reincarcabila cu led – SMART LED SET, Retech

KIT 3:1, profesional, cu LED-uri de ultima generatie, reincarcabil si care este utilizat în principal pentru iluminarea zonei unde se desfasoara activitatea sau pentru lucrări de inspecție, întreținere și reparații.

462,18 lei fara tva

SKU: R34439 Categorii: ,

Lampa multifunctionala reincarcabila cu led – SMART LED SET, Retech este un kit 3:1, profesional, cu LED-uri de ultima generatie, reincarcabil si care este utilizat în principal pentru iluminarea zonei unde se desfasoara activitatea sau pentru lucrări de inspecție, întreținere și reparații. Datorită rezistenței sale ridicate la intemperii și rezistenței mecanice, lampa este potrivită pentru aplicații grele, atât la interior cât si la exterior.

SMART LED SET – LAMPA REINCARCABILA MULTIFUNCTIONALA CU LED 3:1, include trei extensii pentru diferite aplicații. O lanternă clasică LED pentru uz zilnic, o lanternă flexibilă LED pentru zone foarte greu accesibile și o lanternă plată SLIM LED reglabilă până la 180 ° .

Cu ajutorul magnetului de la capătul lămpii, acesta poate fi atașata cu ușurință la orice suprafață feromagnetică. Accesoriile se clipseaza prin cupla rapida! Acumulatorul se poate inlocui dupa epuizarea fizica a acestuia (cand ciclul de incarcare-descarcare nu se mai face).

Name Pack. Size Ord. no.
Smart LED Set Cardboard box Set R34439

Recenzii

Nu sunt recenzii pt. moment.

Numai clienții autentificați care au achiziționat acest produs pot lăsa o recenzie.