Lampa multifunctionala reincarcabila cu led – SMART LED SET, Retech este un kit 3:1, profesional, cu LED-uri de ultima generatie, reincarcabil si care este utilizat în principal pentru iluminarea zonei unde se desfasoara activitatea sau pentru lucrări de inspecție, întreținere și reparații. Datorită rezistenței sale ridicate la intemperii și rezistenței mecanice, lampa este potrivită pentru aplicații grele, atât la interior cât si la exterior.

SMART LED SET –

SuperBeam – „SUPER FASCICOL” este o lampa cu LED multifuncționala profesionala reîncărcabila , care este utilizata în principal în reparații și intretinere industriala precum si in service-uri auto pentru lucrări de inspecție, întreținere și reparații. Datorită rezistenței mari la intemperii și a rezistenței mecanice, lanterna este potrivită pentru operații grele, atât la interior cât și la exterior. După ce a fost scos din suportul pentru bandă, SuperBeam poate fi atașat cu ușurință pe orice suprafață ferromagnetică datorită unui magnet puternic la capătul lampii sau asezat pe buzunar cu ajutorul clipsului și reglat fascicolul luminos pe direcția dorită. Porniți lampa apăsând butonul la prima treapta 100% / cea de a doua treapta 30% / sau cea de a treia treapta cu efect stroboscop /ultima treapta inchide lampa. Acumulatorul se poate inlocui!

3:1, include trei dispozitive pentru diferite aplicații. O lanternă clasică LED pentru uz zilnic, o lanternă flexibilă LED pentru zone greu accesibile și o lanternă plată SLIM LED reglabilă până la 180 ° .

Cu ajutorul magnetului de la capătul lămpii, acesta poate fi atașata cu ușurință la orice suprafață feromagnetică. Acumulatorul se poate inlocui dupa epuizarea fizica a acestuia (cand ciclul de incarcare-descarcare nu se mai face).

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Smart led set Lampa multifunctionala reincar...

775 lei TVA inclus

sau
Ai nevoie de ajutor?