Solutie dizolvare rugina – RUST KILLER, Retech

Reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru dizolvarea ruginei, oferind o soluție completă pentru combaterea procesului de coroziune. Acest produs este conceput pentru a elimina rugina în mod eficient, asigurând protecție împotriva deteriorării suplimentare a suprafețelor metalice. În primul rând, suprafața afectată trebuie curățată în mod corespunzător pentru a elimina impuritățile și grăsimile care pot împiedica acțiunea produsului.

Unul dintre aspectele remarcabile ale solutiei este capacitatea sa de a se infiltra în straturile adânci ale ruginei, acționând la nivel molecular pentru a dizolva oxizii de fier. Astfel, procesul de coroziune este stopat, iar suprafața metalică este protejată împotriva efectelor distructive ale ruginei.

Este folosit ca agent de îndepărtare a ruginii pentru obiecte din fier, oțel și fontă. De asemenea, este potrivit pentru dizolvarea coroziunii de suprafață a pieselor și componentelor înainte de tratarea ulterioară a suprafeței.

Rust Killer poate fi utilizat în toate industriile si pentru a slăbi mecanismele ruginite: șuruburi, piulițe, rulmenți, îmbinări, balamale, balamale, pivoți, angrenaje cu lanț deschis și multe altele. Aplicarea soluției se face cu ajutorul unei pensule, role sau cu pulverizatorul din dotare, asigurându-vă că produsul acoperă uniform întreaga suprafață afectată de rugina.

În concluzie, RUST KILLER de la Retech se dovedește a fi o soluție inovatoare și eficientă pentru combaterea ruginei, oferind protecție durabilă și prevenind deteriorarea ulterioară a suprafețelor metalice. Modul de aplicare al produsului este simplu și eficient. RUST KILLER poate fi folosit pe o varietate de suprafețe metalice, inclusiv pe vehicule, echipamente industriale, bare de oțel, țevi sau orice altă suprafață care prezintă semne de rugina.

Solutie dizolvare rugina – RUST KILLER, Retech

  • eficiență ridicată de dizolvare a ruginei;
  • infiltrare capilara;
  • nu se evaporă.

Se poate utiliza impreuna cu:  Solutie neutralizare rugina – RUST CONVERTER SPRAY, Retech

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Solutie dizolvare rugina - RUST KILLER, Retech Solutie dizolvare rugina &#821...

Ai nevoie de ajutor?