Solutie dizolvare rugina – RUST KILLER, Retech

Reprezintă o soluție eficientă pentru dizolvarea ruginei, oferind o soluție completă pentru combaterea procesului de coroziune de suprafata. Acest produs este conceput pentru a elimina rugina în mod eficient, asigurând protecție împotriva deteriorării suplimentare a suprafețelor metalice. În primul rând, suprafața afectată trebuie curățată în mod corespunzător pentru a elimina impuritățile zonelor ce se exfoliaza și grăsimile care pot împiedica acțiunea produsului.

Unul dintre aspectele remarcabile ale solutiei este capacitatea sa de a se infiltra în straturile ruginei, acționând la nivel molecular pentru a dizolva/inmuia oxizii de fier.

Este folosit ca agent de îndepărtare a ruginii pentru obiecte din fier, oțel și fontă. De asemenea, este potrivit pentru dizolvarea coroziunii de suprafață a pieselor și componentelor înainte de tratarea ulterioară a suprafeței.

Rust Killer poate fi utilizat în toate industriile si pentru a slăbi mecanismele ruginite: șuruburi, piulițe, rulmenți, îmbinări, balamale, balamale, pivoți, angrenaje cu lanț deschis și multe altele. Aplicarea soluției se face cu ajutorul unei pensule, role sau cu pulverizatorul din dotare, asigurându-vă că produsul acoperă uniform întreaga suprafață afectată de rugina, dupa inmuierea acesteia, curatarea se face mult mai usor cu diferite substante degresante

În concluzie, RUST KILLER de la Retech se dovedește a fi o soluție eficientă pentru combaterea ruginei, oferind protecție durabilă și prevenind deteriorarea ulterioară a suprafețelor metalice. Modul de aplicare al produsului este simplu și eficient. RUST KILLER poate fi folosit pe o varietate de suprafețe metalice, inclusiv pe vehicule, echipamente industriale, bare de oțel, țevi sau orice altă suprafață care prezintă semne de rugina.

Solutie dizolvare rugina – RUST KILLER, Retech

  • eficiență ridicată de dizolvare/inmuierea ruginei;
  • infiltrare capilara;
  • nu se evaporă.

Se poate utiliza ca si prima etapa in procesul de curatare a coroziunii mai adanci impreuna cu:

Etapa 2

Reactiv – Convertor rugina – RUST CONVERTOR, Retech

Etapa 3

Solutie neutralizare rugina – RUST CONVERTER SPRAY, Retech

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Solutie dizolvare rugina - RUST KILLER, Retech Solutie dizolvare rugina &#821...

120 lei TVA inclus

sau
Ai nevoie de ajutor?