Solutie neutralizare rugina – RUST CONVERTER SPRAY, Retech

Produs special de neutralizare a ruginii la spray, anticoroziv, conceput pentru a neutraliza rugina de pe metalele feroase. Pătrunde eficient in rugina de suprafață, reacționează cu ea și o transformă într-o peliculă de protecție stabilă, insolubilă, albastru-negru, tare, lucioasă. Aceast strat de protecție este rezistent pe termen lung la condițiile meteorologice și previne oxidarea ulterioară a metalului și formarea ruginii.

Este utilizat în toate domeniile industriei ușoare și grele pentru renovarea pieselor expuse la intemperii și predispuse la rugină, cum ar fi poduri, porți, garduri metalice, stâlpi electrici, piese de mașini etc. RETECH Rust Converter Spray poate fi, de asemenea, utilizat în reparațiile auto la renovarea caroseriei deteriorate, arcadele de roată, ornamentele, apărătoarele de noroi și alte piese metalice.

Utilizarea spray-ului facilitează aplicarea uniformă pe suprafețe complexe sau greu accesibile. Acest lucru face ca RUST CONVERTER SPRAY să fie potrivit pentru o gamă variată de aplicații, inclusiv vehicule, structuri metalice, echipamente industriale sau orice alt obiect expus riscului de coroziune.

Procesul de aplicare este simplu și eficient. Înainte de utilizare, suprafața afectată de rugina trebuie curățată și degresată pentru a asigura o aderență optimă a soluției. Apoi, RUST CONVERTER SPRAY se aplică uniform pe suprafața ruginită, unde își va face efectul de transformare a oxizilor de fier într-un strat protector si stabil.

Solutie neutralizare rugina – RUST CONVERTER SPRAY, Retech

  • eficiență ridicată în neutralizarea oxidului de fier;
  • aderenta excelenta;
  • rezistență ridicată la condițiile meteorologice

Se recomanda sa fie utilizata impreuna cu:  Solutie dizolvare rugina – RUST KILLER, Retech   sau  Reactiv – Convertor rugina – RUST CONVERTOR, Retech

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Solutie neutralizare rugina - RUST CONVERTER SPRAY, Retech Solutie neutralizare rugina &#...

Ai nevoie de ajutor?