Spuma activa pentru curatat sticla – GLASS CLEAN, Retech.

Spumă activa speciala pentru curățarea tuturor tipurilor de sticlă, precum si a obiectelor din acest material, cu substante active, alcool tehnic special si un parfum proaspăt in compozitie.

GLASS CLEAN este o spumă activa unică si dezvoltată special pentru curățarea simplă și perfectă a suprafețelor din sticlă. Spuma este parfumată ușor și nu lasă urme pe sticlă după ștergere. Se folosește pentru curățarea geamurilor auto, obiectelor din sticla si a ferestrelor (de exemplu clădiri industriale, birouri, zone de locuit etc.). Elimina foarte bine depunerile de la fumul de țigară de pe interiorul geamurilor auto si a ferestrelor din zonele de fumat. De asemenea, curăță perfect monitoarele si televizoarele.

Ideala pentru eliminarea amprentelor si curatarea interioara a autovehiculelor de generatie noua cu afisaje, display-uri LCD si touch screen, unde majoritatea elementelor sunt din sticla sau plastic transparent (se mai poate utiliza si OPTIC CLEANER).

Spuma activa pentru curatat sticla – GLASS CLEAN – Retech

  • aplicare precisă și ușoară;
  • curăță perfect murdăria comună, elimină depunerile de fum de țigară, nu lasa urme pe suprafata aplicata dupa stergere;
  • lasă un miros plăcut după aplicare;
  • nu conține silicon;
  • ideal a se utiliza hartia de sters industriala : ROLA HARTIE ALBASTRA 3 STRATURI;
  • poate fi utilizata si in industria alimentara, certificare NSF.
ProdusAmbalajCantitateCode
Glass CleanSpray500 mlR34698

Pentru a curata si alte tipuri de suprafete ca de exemplu: cele din plastic, pvc, textil, piele etc utilizati spuma activa universala: FOAM CLEANER

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Spuma activa pentru curatat sticla – GLASS CLEAN, Retech Spuma activa pentru curatat st...

80 lei TVA inclus

sau
Ai nevoie de ajutor?